top of page

Четвертий простір KOLO у Талалаївській громаді – відкритий!

Четвертий простір KOLO у Талалаївській територіальній громаді – відкритий!


Для нас завжди хвилююче розповідати про відкриття просторів KOLO. Адже ми плідно над ними працювали у 2023 році і презентація результату роботи - хвилювання, ніби перед екзаменом. А скільки було етапів створення! Це - ціле життя.



Діти розробляли та презентували власні проєкти майбутньої медіатеки та обирали найкращий шляхом справжнього демократичного голосування. Дизайнерка інтер’єру, взявши за основу дитячу роботу, продумувала кожну деталь, аби простір був максимально зручний та функціональний.


Місяці ремонтів, узгодження кожної деталі на кожному етапі перевтілення колишньої бібліотеки на сучасну медіатеку… І ось простір «KOLO» запрацював у Талалаївському ліцею.


Талановиті актори (юні відвідувачі KOLO Clubs 2.0) театральним дійством зустріли гостей Талалаївського ліцею, де розмістився новенький простір.


Співзасновниця і заступниця голови ГО DOCCU Валентина Полторак разом із виконавчою директоркою Finn Church Aid Ukraine (FCA в Україні) Патрицією Марущак подякували громаді в особі селищного голови Юрія Величка за співпрацю. Також відзначили педагогів та школярів, завдяки яким у Талалаївці вирував KOLO Clubs 2.0!


Слова подяки за співпрацю та позитивні емоції, отримані під час проєкту, отримали й гості, що завітали на відкриття!


Ми впевнені, що з такими щирими і талановитими жителями Талалаївки новенький простір буде наповнений життям. А щоби проведення часу в ньому було ще більш насиченим, гості привезли в подарунок ноутбуки та планшети.



Останні публікації

bottom of page