top of page

У межах проєкту KOLO Clubs 2.0 запрацювала ще одна медіатека

Ура, відтепер Куликівська селищна рада – з медіатекою KOLO!


Упродовж травня-листопада 2023 року ми розповідали вам про те, як в Куликівській громаді реалізовується проєкт KOLO Clubs 2.0. Тож вже час поділитися нашим фінальним досягненням – відкриттям сучасної медіатеки KOLO, яка запрацювала на базі Куликівського ліцею.


Відкриття цієї локації перетворилось у справжнє свято! Адже крім представників громади та освітян, до новенької медіатеки завітали представники ГО DOCCU – координатора та організатора всіх етапів реалізації проєкту KOLO Clubs 2.0, а також донора і партнера – FCA Finn Church Aid.


Співзасновниця та заступниця голови ГО DOCCU Валентина Полторак вручила партнерам проєкту подяки за плідну співпрацю. Голова громади Юлія Пастернак зі свого боку подякувала ГО DOCCU за організацію такого важливого для учнів та учениць громади проєкту.


Давайте разом пригадаємо, що відбувалося в межах KOLO Clubs 2.0. Час, що ми провели разом із громадою, був дійсно насиченим і передбачав:

- активності для школярів громади (а це майже тисяча учнів), а це і навчання основам демократії та прав людини, і медіаграмотність, і мінна безпека, і психологічна підтримка;

- групи психосоціальної підтримки для батьків;

- навчання для педагогічних працівників громади (зокрема, тренінги з домедичної підготовки, психологічні тренінги для роботи з учнями в умовах війни, онлайн-застосунки).


А ще учні та учениці громади працювали над розробкою інтер'єру локації KOLO. Погодьтеся, це – неймовірно!



Від DOCCU громада у подарунок отримала планшети, ноутбуки та книги.


Презентація з підсумками проєкту KOLO Clubs 2.0 у Куликівці,  яскраві світлини з усміхненими дітьми – усе це стало не лише яскравою частиною зустрічі, а й левовою частиною 2023 року. І тепер учні зможуть проводити час не менш насичено, корисно та яскраво у новенькій медіатеці KOLO.



Останні публікації

bottom of page